tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäsitunnelmia

Meillä oli varsin vauhdikas Pääsiäinen, joten en ehtinyt päivittelemään tänne Pääsiäiskuvia ennemmin :) 


Otin pitkästä aikaa muutaman Iittalan Kivi- tuikuista esille. Kynttilöitä niissä tosin paloi vasta toisen Pääsiäispäivän iltana. Huono muisti jollakin....


Rairuohoa tai meidän tapauksessa ohraa kasvoi useammassakin kipposessa. Kuvassa oleva kipponen on tehty keramiikkakurssilla, tavoitteena oli saada se näyttämään hivenen rikkoutuneelta strutsinmunalta :D


Eräät vieraat toivat tuliaiseksi tälläisen kanasen. Ehkä ensi vuonna laitankin tänne kasvamaan ohraa. Muratti on ihan minun suosikkikukkani, toivottavasti saan sen menestymään edes hetken aikaa.


Rakastan tätä lyhtyä, enkä millään malta viedä sitä olkkarista pois. Pääsiäisen kunniaksi tein sinne pienen asetelman. Nyt täytyisi taas keksiä jotain uutta, hyviä ideoita otetaan vastaan :)2 kommenttia:

  1. Kauniinvärisiä kivituikkuja on kiva lisätä sisutukseen. Meilläkin monen värisiä ja niitä välillä pöydille levittelen. Kauniita ovat kaikki pääsiäiskoristeesi. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Sullapa on kaunista. Mä en jaksanut pääsiäista laittaa yhtään tällä kertaa. Lasten olessa pieniä laitoin edes aina jotain pientä.
    Mukavaa kevään jatkoa!

    VastaaPoista