tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tilkkutäkki


Lypsykarjatilalla on aina töitä. Aina löytyisi tuhat ja yksi asiaa, jotka pitäisi hoitaa ennen huvia. Huomaan välillä tulevani kärttyiseksi ilman mitään syytä. Tuntuu, että elämään ei mahdu mitään muuta kuin maatilan töitä, siivousta ja muita tupatöitä, lasten läksyjä jne... Olen viimeksi ollut pois navetalta ennen Joulua, joten onhan sitä aika kohtuullinen työputki takanakin. Mutta mennäänpäs takaisin siihen kärttyisyyteen, olen oppinut jo itsestäni sen verran, että kärttyisyys ilman selkeää syytä tarkoittaa sitä, että on hetkeksi astuttava pois omasta oravanpyörästä ja tehtävä jotain muuta. Navetalta en tietenkään voi olla pois ilman lomittajaa, mutta onneksi voi ottaa paperitöiltä pari päivää vaapaata. Omien ajatusten nollauksen seurauksena syntyi siis tilkkutäkki :)


Laitoin tilkkutäkin sohvan käsinojalle. Jännityksellä odotan, mitäs mies sanoo tästä. Edellinen tilkkutäkki oli kuulemma liian mummolamainen. Käytin tähän paljon selkeitä ruutu- ja raitakuoseja, joten toivottavasti tämä ei muistuta liiaksi mummolaa :D

Nyt jaksan taas ryhytyä uudella innolla tekemään viljelysuunnitelmaa.


5 kommenttia:

 1. Hurmaava tilkkutäkki. Ei yhtään mummolamainen vaan niin nuorekas!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tilkkutäkki. No mitäs sanottiin?
  Terv Mirja

  VastaaPoista
 3. Voi, miks mulle ei iske tuollaasia "kohtauksia"? On se niin väärin :/ Tilkkupeitot yms ovat aivan ihania, muttei mun kärsivällisyydellä, kiitos. Mitä Juha sanoi?

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto. Jokaisen pää tarvitsee välillä nollausta. Voimia arkiseen aherrukseen! Muista teet tärkeää työtä.

  VastaaPoista