lauantai 18. huhtikuuta 2015

Risukranssi


Meillä keikkuu ovenpielessä yleensä aina kranssi. Minun piti Pääsiäiseksi tehdä pajunkissakranssi, mutta kuinkas ollakaan ajankäytöllisten ongelmien vuoksi kranssi jäi tekemättä... Eilen kävin kaatamassa koivun ja kiikutin oksia kauhallisen kotiin. Ihan kaikkia en kyllä tähän kranssiin käyttänyt, eli muitakin ristutöitä on luvassa.

En ollut koskaan aikaisemmin tällaista risukranssia tehnyt ja täytyy kyllä sanoa, että kävipä sormien päälle. Aivan meinasi voimat loppua kesken vääntämisen. Eli huomenna uutta kranssia tekemään, jotta lihakset kasvavat ;)


Tällaiselta näyttää siis meidän sisäänkäynti. Hetken kameran kanssa hypittyäni sain seuraakin...


Tosin minun kaverini olivat sitä mieltä, että me ei haluta tulla kuvatuiksi :D Minä haluaisin vaihtaa tämän penkin tilalle jo jotain muuta, mutta kissat niin rakastavat tätä paikkaa, että menkööt nyt vielä ainakin tämä kesä.
5 kommenttia:

 1. Risutyöt käyvät tosiaankin sormille, se oli itsellenikin melkoinen yllätys. Kaunis kranssi kun siinä on tuota väriäkin kivasti. Upea on muutenkin tuo teidän sisäänkäynti ! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni :-) Minä yritän aina etsiä koristeita vanhoista varastoista ja tuollaiset väriläiskät osuivat tällä kertaa käsiini.

   Poista
 2. Kaunis on karanssi ja kaunis näkymä joka tulee vieraille vastaan .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa. Kyllä kukilla saa aina paljon viihtyisämmän ympäristön.

   Poista
 3. Aivan ihana karanssi on jälleen seinässäsi!
  Terv. Mirja

  VastaaPoista