sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Pientä tuunailua

Meidän talo on rakennettu 50 -luvulla, jonka jälkeen sitä on laajennettu 70 ja 80- luvuilla. Meidän kodista löytyy siis jos jonkinlaista ovea. Vanhimmat ovet ovat kotoisin jo edellisestä tässä paikalla sijaitseesta talosta ja uusimmat olemme laittaneet itse tässä remontin aikana. Olisimme ehkä vaihtaneet kaikki ovet uusiin, ellei jokainen ovi olisi ihan oman kokoinen :D Tästä talosta ei siis löydy kahta samankokoista ovea :D Vessaan menevä ovi on ihan sileä ja tylsä. Vessaa rempatessa eräs idea pälkähti mieleeni ja eilen vihdoin sen toteutin.


Eli leikkasin vessan seinään tulleesta tapeetista askarteluveitsellä kuvion irti ja kiinnitin sen vessan oven sisäpuolelle tapeettiliimalla.  Sangen simppeliä, mutta ainakin minusta piristi oven tylsää yleisilmettä kummasti. Tosin mies ei esimerkiksi eilisen aikana huomannut asiaa ollenkaan. Miehet!

Meidän olkkarissa on jo uusia huonekalujakin. Eli pian saanen laittaa kuvia uudistuneesta olkkarista... Tosin saattaa jokunen päivä kulua ennen kuin saan kaaoksen selätettyä. Remontin ärsyttävin puoli on se, kun kaaos ei pysy yhdessä huoneessa vaan se leviää jokapuolelle...

Iloisia aikoja

1 kommentti:

  1. Ihana idea! Voin hyvin kuvitella tuon ettei mies huomaa muutosta :)

    VastaaPoista