sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kurkistus olkkariin


Meidän olkkari on vihdoin valmis. Okei myönnetään, myönnetään, muutama lista on vielä naulaamatta paikalleen, mutta eikös se olekin ihan tyypillistä ;) Sohvat ovat valkoista nahkaa, katsotaan nyt kuinka kauan ne pysyvät valkoisena. Hivenen jännittää... Seinällä oleva ryijy on äitini tekemä ja se on yksi harvoista asioista jotka pysyivät mukana muutoksen jälkeenkin.


Hih, ei muuten tämä sivupöytä ole enää tyhjä, jotenkin kummasti siihenkin on jo tavaraa kertynyt. Otin tämän kuvan jo alkuviikosta :D


Tämä tuoli on jurvalaista käsityötä ja olen luvannut miehelleni, että en luovu tästä koskaan. Sen verran oli kallis hankinta aikanaa, että en olisi tainnut tätä saada ellen olisi moista lupausta tehnyt :D Mutta tykkään kyllä siitä vieläkin, mukavasti luo särmää valkaistuneen olohuoneen keskelle. Ja on olkkarissa muutakin ruskeaa, vaikka näihin kuviin ei nyt sitä näkyviin tullutkaan.


Tämä oli ainut kuva jonka löysin pikaisesti meidän vanhasta olkkarista... Tämä kuva on samasta nurkasta, kuin missä tuoli on nykyään. Meillä oli ennen kaikki kalusteet tummanruskeita ja voimakkaasti kellastunut mäntypaneelikatto ja parkettilattia.

Vanhempani muuttaessaan pois jättivät meille omat kalusteensa (15 vuotta sitten) ja nyt oli aika tehdä iso muutos. Olemme toki jotain muutoksia tehneet aikaisemminkin, mutta isoin muutos tapahtui nyt.
Minä siis maalasin katon valkoiseksi, äitini kanssa tapetoitiin ja miehen kanssa laitettiin lattiaan laminaatti. Muutos oli kyllä hurja ja lopputulos huomattavasti enemmän minun näköinen. Ja jopa mieheni myöntää, että olohuone on nyt parempi. :D Eli olemme tyytyväisiä kaikki ;)


10 kommenttia:

 1. Ihanan vaalea tunnelma on uudistuneessa olkkarissa. Kyllä tuolla varmasti viihdytään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen niin onnellinen uudistuneesta tilasta.

   Poista
 2. Kunista!
  Kannattaakin olla tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Itse tehden valmistuminen kestää aina vähän kauemmin, mutta lopputuloksesta voi sitten olla ylpeä.

   Poista
 3. Raikas ja kaunis, tykkään! Mä alan kans kallistua vaalean tyyppiseen sisustukseen. Tässä on kans pian viistoista vuotta katteltu värikkäitä seiniä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä paljastui tapeettien irroittamisen yhteydessä oranssit seinät. Lapsilta tuli itku, että nyt meidän olkkari on pilalla :D Kieltämättä aika järkyltä se oranssi seinä tuntui, vaikka se ei minulle yllätyksenä tullutkaan :) Onnea ja pitkää pinnaa remonttiin.

   Poista
  2. Haa, tais ne oranssit seinät olla vanhempiesi tekemästä ekasta remontista ;) Mä kyllä muistan, se oli sitä 70-luvun alkua, josta sä et vielä tiedä mitää :p

   Poista
 4. Voih apua, miten ihana! Koska tuparit? Kai sitä uudistettua kotia pitää juhlia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä mitään tupareita... Tosin tehän olette aina tervetulleita kylään ;) Onhan tuota remppaa vielä jäljellä, mutta taidetaan jättää suosiolla ensi vuoteen. Täytyy huilata välillä :)

   Poista
 5. Olenkohan minä käsittänyt jotain väärin? Siis missä osoitteessa te nyt asuttekaan. Näyttää ihan oudolta...

  VastaaPoista