lauantai 2. marraskuuta 2013

Remonttihommia


Aamun hämärissä otettu muutama kuva aikasyöpöstä, joka tuntuu syövän minun kaiken vapaa-ajan... Eli meillä on käynnissä yläkerran huoneen täysremontti. Tässä kuvassa ollaan jo voitonpuolella. Seinät on kipsilevytetty, saumat olen kitannut ja tapetointikin on jo tehty. Elämäni ensimmäistä kertaa tapetoin ihan itse, äitini toimiessa apurina. Ilman äitiä olisin kyllä jo luovuttanut kuviokohdistuksien kanssa :D 

Katossa on mdf- levyt. Jos nyt saisin päättää niin paneelithan sinne tulisi, mutta tällä kertaa menimme siitä mistä aita on matalin... Ovikin on matkan varrella vaihtunut karmeineen... Sähköt revimme kaikki pois ja nyt olemme käyttäneet työmaavalaisinta :D Sopiikin todella hyvin värimaailmaan ;) :D :D


Pönttömuuri löytyy tästäkin huoneesta. Tämän maalasin samaan aikaan kuin viereisenkin huoneen muurin. Tämä tulipesä on selkeästi paremmassa kunnossa kuin toinen.. Tässä nimittäin maalit pysyvät vaihtamatta väriä... Älkää koskaan maalatko tavallisella huonekalumaalilla, jos ette ole varmoja tulipesän ulkolämpötilasta... Olen niin vihainen Kauhajoen Lukselille, jossa minulle myytiin tavallinen Helmi- maali pönttömuurin maalaukseen, myyjä väitti maalin kestävän monta sataa astetta... Todella asiantuntevaa!!! Nyt en pysty kunnolla lämmittämään askarteluhuoneen muuria, koska maali käryää suuluukkujen reunoista... AAARGHHTT!!

 
 Tässä vielä kuva seuraavasta projektista... Eli mattohan sinne pitäisi saada lattiaan. Opimme edellisen huoneen remontista sen verran, että vanhassa talossa lattiapintojen suoristaminen on enemmän kuin haasteellista... Joten ei laminaattia vaikka niin kovasti siitä muuten pidänkin ;)

Kaikenkaikkiaan olen yrittänyt tämän remontin hoitaa mahdollisimman helposti, koska tässä saman aikaisesti mies on tehnyt meille yhdessä isäni kanssa uutta pellikattoa. Ihan oikeita töitäkin kun pitäisi ehtiä jossain välissä tekemään ;)

Kiireestä huolimatta toivottelen teille oikein ihanaista viikonloppua :)
1 kommentti:

  1. Kaunis värimaailma ja todella kiva tuo tapetti! Lopussa kiiitos seisoo vaikka työtä on varmasti paljon. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista