lauantai 9. marraskuuta 2013

Herkkupaloja :)Meillä vietettiin jo viime viikonloppuna keskimmäisen lapsen synttäreitä :) Tässä muutama kuva herkuista. Ainakin allekirjoittaneella vyötärönauha hivenen kiristää, joten liikaa on tullut nautittua :D Ylimmässä kuvassa manteli- suklaapikkuleipiä ohje löytyy täältä.Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä Whoopseja, eikä taatusi jäänyt viimeiseksi kerraksi :)Perinteinen hiekkakakku.


Superhelpot popsit, joiden ohje löytyy täältä :) Omani tein minttudominoista ja maustamattomasta tuorejuustosta.

Minä lähden tyhjäämään keittiön kaappeja. Ei yhtäkkiä uskoisikaan kuinka kova homma on saada keittiön kaapit tyhjättyä niin, että kaikki tavara on ihan oikeasti poissa näkyviltä. Meille on tulossa parin viikon sisällä uudet keittiönkaapistot. Sitä ennen täytyisi saada vanhat pois ja vedettyä kaikki pinnat katosta lattiaan asti uusiksi... Elämme jännittäviä aikoja siis ;)

2 kommenttia:

  1. Slurps, mitä herkkuja! Keittiössä on paljon tavaraa ja kaappien tyhjennys työlästä hommaa. Ihanaa on kuitenkin saada uusi keittiö ja samalla tulee tehtyä inventaariota tarpeellisien tavaroiden ja ruokatarvikkeiden suhteen. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Ihania herkkuja ! Varsinkin Whoopsit näyttää herkullisilta !

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista