lauantai 16. marraskuuta 2013

Kurkistus...

 
Blogi on hiljainen, koska aika kuluu keittiöremontin parissa. Pääsimme kunnolla aloittamaan vajaa viikko sitten ja töitä on tehtävänä vielä paljon. Keittiökaapit saapuvat ensi viikolla ja sitä ennen pitäisi saada katto, lattia ja seinät valmiiksi ;) Yksi seinä on jo valmis eli tapetoin keittiön seinän samalla tapetilla mitä tuli meidän tuulikaapin naulakkoon.

Meillä kävi vieraita viime viikon lauantaina ja tällainen joulutähti kaunotar ilmestyi meille. Täytyy aina välillä käydä ihailemassa joulutähteä, koska koti muuten on kaaoksen vallassa :D On hyvä, että kodista löytyy edes yksi kaunis asia, jossa lepuuttaa silmiään ;)

Iloista viikonloppua4 kommenttia:

 1. Remontin keskellä asuminen on kyllä aika haastavaa, varsinkin jos remontoinnin kohteena on huone jota tarvitaan päivittäin. Tsemppiä remppahommiin ja näytähän sitten valmis köökki meillekin :)

  VastaaPoista
 2. Voimia remppaan ja kaikkea hyvää sinne!

  VastaaPoista
 3. Hi there, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
  http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

  VastaaPoista