torstai 3. syyskuuta 2015

Syksyn aikaInspiraatio iski, kun kuljimme pellolla katsellen joko pian pääsisi aloittamaan sadonkorjuutyöt. Mies kiltisti kurkotteli minulle pihlajan oksia, itse kun en ylettynyt millään.Rehellisyyden nimissä joudun toteamaan, että kesäkranssi oli paljon enemmän minun makuuni. Syksyllä on kuitenkin syyskranssin aika :D. Vieläkin nautin kovasti luonnonantimien parissa työskentelystä. Vaikka lopputulos ei pysyisikään kauan kauniina, nautin tekemisestä niin paljon, että ainahan voin tehdä uuden ;) 

10 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis syyskranssi. Pietaryrtti, pihlajanmarjat ja tuijanoksat sopivat tosi hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En ole koskaan ennemmin pietaryrttiä kokeillutkaan laittaa kranssiin. Mielenkiinnolla odotan kuinka kauan se säilyttää värinsä :-)

   Poista
 2. Niin ihana! Minulle kelpaisi hyvin tuollainen runsas kranssi oveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Minun täytyy tunnustaa, että sinä tulit mieleeni kun tätä tein. Kranssissa olevat värit muistuttivat sinua :-) Harmi, että et asu täälläpäin ;)

   Poista
 3. Osaat todella yhdistellä kaikkea kauniisti. Meillä ei ole pihlajanmarjoja ainuttakaan. No en mä niistä saisikaan noin kaunista.
  Mukavaa syksyn jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei meilläkään ole pihlajanmarjoja, mutta onneksi tiluksia on naapurikuntienkin puolella... Kranssit ovat aina niin helppoja tehdä, joten onnistuisit varmasti ja tekisit paljon kauniimmankin. Ihanaa syksyä sinullekin.

   Poista
 4. Pitkästä aikaa eksyin sun blogiisi toisen blogin kautta. Ihanaa syksyn tunnelmaa. Ihanaa syksyn odostusta.

  VastaaPoista
 5. Piti sitä tulla kurkkimaan vastavierailulle :-) Voi kun sulla on täällä kaikkea niin sievää, sulosta ja kaunista! <3 Oot kyllä tosi hyvä käsistäsi! :-)

  VastaaPoista