maanantai 21. syyskuuta 2015

Joululahja :D


Minä sain viime jouluna kahdelta ihmiseltä lahjakortin Pentikkiin. Sukuni on siis huomanntu rakkauteni kyseiseen liikkeeseen. Ihastumiseni Pentikkiin johtuu oikeastaan kahdesta asiasta. Minä tykkään suuresta osasta heidän tuotteitaan lisäksi minulle todella tärkeä asia on se, että Pentikin keramiikka valmistetaan Posiolla siis ihan Suomessa :D Ostamalla Pentikin keramiikkaan tuen samalla minulle tärkeitä arvoja.


Tämä Pioni- sarjan lautanen oli kuin tehty meidän olkkarin pöytää varten. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt siihen sitä jotain, jonne voisin laittaa kynttilöitä palamaan. Eilen kävin sitten Pentikin ystävänpäivämyynnissä ja kuinkas sattuikaan kyseinen lautanen oli ihan tuntuvassa alennuksessa. Ostopäätös oli heti valmis. Jos jokus kyllästyn tähän olohuoneessa, niin ainahan voin sen ottaa ihan tarjoilulautaseksi keittiöön :)


Meidän olkkarissa ei ole tapahtunut suuria muutoksia rempan jälkeen. Tyynynpäälliset ovat vaihtuneet syksyisempiin ja sohvan suojaksi olen viritellyt puuvillaiset torkkupeitot.


Kynttilätkin vaihtuivat vaaleanpunaisiin. Olen jo pitkään etsinyt liiloja kynttilöitä, mutta en ole vielä ainakaan onnistunut sellaisia löytämään. Jatkan etsimistä siis :)
4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä tuosta Pentikistä aivan ihania kotimasia tuotteita.
  Tulipa isellänikin käytyä ystävnpäivän myynnissä perjantaintaina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava huomata, että en ole ajatuksieni kanssa yksin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekin niin tyytyväinen.

   Poista