keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Poikien työhuone


Minun on jo ajat sitten pitänyt julkaista kuvia toisesta yläkerran huoneesta, joka on jo hetkisen ollut lähes valmiina. Jotain pientä puuttuu, mutta se lienee ihan normaalia. Ovesta tultaessa sisälle on pönttömuuri heti vasemmalla.


Muurin vieressä on minun vanha sänkyni, joka toimittaa tällä hetkellä sohvan virkaa. Pojat nimittäin kokevat turvallisemmaksi nukkua vielä alakerrassa :) Sitten kun haluavat muuttaa vinttiin 'sohvan' paikalle siirtyy heidän oma kerrossänky.Isomman herran työpiste ja 'ihanat' angry birds -verhot... Juu ei ihan mun makuuni, mutta lapset tahtoivat ja heidänhän tuo huonekin on. Voi kun saisin vielä joskus inspiksen maalata nuo ikkunapokat valkoiseksi. 


Keskimmäisen herran työpiste. Pöytä Jyskistä ja hyllykkö Ikeasta. Tässä vielä lähikuva pöydästä, joka oli alunperin sellainen 60- luvun tyypillinen oranssinruskea puuviilukuvioitu pöytä. Hioin pöydän pinnan kevyesti ja maalasin samalla maalilla kuin vanhan mäntyisen sänkynikin. Lopuksi teippasin teipillä tiet pöydän pintaan, jotta autoleikit voivat käynnistyä :)

Otin nämä kuvat joulusiivouksen jälkeen. Nyt poikien huone on jo vähän muuttunut, kun saivat joulupukilta kovasti halutun television. :) Minulla oli kyllä huoneesta ennenkin kuvia, mutta koska tämä remontti kesti sangen kauan ehtivät kuvat kadota bittientaivaaseen edellisen koneeni hajottua..

Tahdon toivottaa sinulle mitä parhainta Uutta Vuotta 2015!


1 kommentti: