torstai 18. joulukuuta 2014

Jouluinen maisema


Nyt alkaa näyttää joululta :) Voi kuinka riemuissani olinkaan keskiviikko aamulla herätessäni, kun maisema oli muuttunut valkoiseksi. Hymy oli herkässä ja tuntui, että olisin voinut vain jäädä pihalle ihastelemaan luonnon moni-ilmeisyyttä.


Tänään lähdimme pikkumiehen kanssa kävelemään isoveljiä vastaan kun heidän koulukyytinsä loppuu kotoa noin puolen kilometrin päähän. Oli aika lailla idylliset maisemat. Harmittelin vain mielessäni sitä, kun ei nuo poikalapset tunnu ollenkaan hurmaantuvan maisemista samalla tavalla kuin minä. Minusta olisi niin tärkeätä opettaa lapsille, kuinka pienistä asioista voi tulla suunnattoman hyvä mieli. Elämässä jaksaa paljon paremmin selvityä vastoinkäymisistä, kun oppii huomaamaan pienetkin ilon pilkahdukset.


Lumi on vain niin ihanaa :) Joulusiivouksien tekeminenkään ei tunnu ollenkaan niin tylsätä kun voi välillä ihailla lumisia maisemia ikkunoista.


4 kommenttia:

 1. Täällä tykätään myös lumesta.
  Tuo kummasti valoa tullessaan!
  Mukavaa joulun odotusta sinulle perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun lunta on tullut sinnekin. Mukavaa joulun odotusta ja kiitos kauniista kortista!

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat! Mitenkä teillä voi olla noin jouluiset maisemat?
  Kunpa olisi joulunakin!
  Hyvää joulun odotusta teille!
  Mirja

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun jaoit nämä kauniit lumiset maisemat kanssamme. Täällä meillä on vain vesisadetta ja harmautta. Mukavaa viikonloppua ja Joulun odotusta!

  VastaaPoista