tiistai 4. marraskuuta 2014

Pienen vessan suuri muutos

Meidän kotimme on rakennettu 50- luvulla, joten kaikki nykyajan mukavuudet ovat käytännössä jälkiasennettuja niin vesi kuin sähkökin. 70- luvulla vanhempani havahtuivat siihen, että sisävessa olisi tosi kiva, joten sellainen tehtiinkin vanhaan vaatekomeroon. Eli vessa ei todellakaan ole suuren suuri. Vessan remontti on ollut to do- listalla jo vuosia, (yli 10 vuotta) mutta mieheni ei ole asialle ollenkaan lämmennyt. Nyt onnellisena sattumana vessan hana meni rikki ja mieheni irrottaessa hanaa lähti pala lavuaariakin mukana, voi miten harmillista :D :D :D Eli oli aika ryhtyä ihan oikeasti toimeen.

Seuraavaksi kuvia valmiista lopputuloksesta:


Hyvin valkoiselta näyttää, jos lattiapinta-alaa on reipas neliö, niin paljon ei muut värit tulleet mieleenkään :D  Peili kuvasta vielä puuttuu ja sen löytymisen myötä tilaamme hanan taakse myös sopivan kokoisen lasin suojaamaan lujalla maalattua lasikuitutapettia.


Yhdelle seinälle tapetoimme äitini kanssa kuviollisen vinyylitapetin. Kukissa on kaunis kiilto, joka lämmittää tälläisen harakan mieltä.


Katossa on kaksi valaisinta. Aamuisin on ihana käyttää vain pieniä ledejä, jotta herääminen aamuun tapahtuisi mahdollisimman lempeästi.


Tällaisen hanan halusin ihan ehdottomasti. Rakastan sitä, vaikka olenkin saanut aiheesta ihmetteleviä kommentteja, muun muassa putkimies oli sitä mieltä, että tämännäköisiä otetaan yleensä irti...


Tämä paperiteline oli väriltään vähän liiankin kerma, mutta josko se nyt tuossa pystyisi paperia pitelemään kuitenkin ;) Ehkä suhutan sen jossain vaiheessa oikeasti valkoiseksi.


Koska lattian pinta-ala on oikeasti aika mitätön, virkkasin itse pienen maton. Näin pientä mattoa ei olisi tainnut kaupasta löytyäkään.


Tällainen koukkuteline löytyi jo varastoista ja vihdoin sille tuli käyttöäkin.

Ai niin halusiko joku nähdä millainen se vessa aikaisemmin oli?!?! Oletko aivan varma? Seuraavat kuvat eivät todellakaan ole kaunista katseltavaa....Remontti ei huoneen pienestä koosta huolimatta ollut ihan pikkujuttu ja epätoivo meinasi vallata mielen, kun vanha seinillä ollut muovimatto irtosi vain kynnen kokoisina palasina. Puhumattakaan siitä hetkestä kun muovimaton mukana lähti isoja paloja rappausta... Eli epätoivo puristi kyllä jossain vaiheessa rintaani, mutta kaikenkaikkiaan lopputulos oli jokaisen hikipisaran arvoinen :D

Melkoinen muutos, vai mitä :D3 kommenttia:

 1. Kaunis kokonais ja todella hyvä lopputulos!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis pienestä vessasta tulikaan :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis lopputulos!
  Meidän taitaa muistuttaa enemmän tuota alimmaista, vanhojen vanha maja.
  Mukavaa marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista