torstai 13. marraskuuta 2014

Jouluisia sydämiä


Innostuin jälleen kerran kaivamaan ompelukoneen esille ja tekemään muutamat sydämet Wilhelmiinan kirjan ohjeiden mukaisesti. Omani ripustin jo esille keittiön verhotankooon, mutta muut odottavat Joulua, ajattelin nimittäin antaa näitä lahjaksi.



 Kankaat ovat olleet ostettuna jo hetisen aikaa ennen kuin inspiraatio iski. Kun sain lapset illalla nukkumaan, laitoin tabletille joululaulut soimaan ja sytytin muutaman kynttilän. Ihan tuli jouluinen olo ja nautin kovasti näiden tekemisestä. En ole todellakaan ammattilainen ja sen kyllä jäljestä huomaakin, mutta toisaalta ovatpahan sitten ainakin itsetehdyn näköisiä, ei kukaan erehdy luulemaan ostetuiksi :D

Minulle joulumieli tulee aina itse tekemällä. Poikani juuri tänään kyseli, että äiti etkö sä koskaan kyllästy leipomaan kaikkia jouluherkkuja ja valmistamaan jouluruokia. Vastaus on ihan selkeä, en kyllästy :) Ei minulle tulisi joulumieltä, jos en saisi itse touhuta ja vouhottaa :D Mistäs sinun joulumielesi tulee?

Tulipas tästä kovin joulupainotteinen postaus, vaikka minusta onkin liian aikaista joululle. Kummasti sitä kuitenkin blogeja kierrellessä joulun läheisyyden aistii. Minä ajattelin nyt lähteä metsään hakemaan kuusenhavuja, ehkä samalla mukaan lähtee pikkuruinen kuusikin....








2 kommenttia:

  1. Suloisia sydämiä. Oma joulumieli tulee rauhoittumisesta ja omatekoisista herkuista. Moneen vuoteen ei olla enää haalittu kaupoista lahjoja vaan lahjakääreisiin paketoidaan jotain itsetehtyä. Inhoan yli kaiken kauppojen jouluruuhkia. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kauniita sydämiä. Minulle joulu on tuoksuja, tunnelmaa, joululauluja ja kodin sisustamista suurta juhlaa varten.

    VastaaPoista