tiistai 31. joulukuuta 2013

Meidän keittiö

Tervetuloa meidän keittöön pienelle vierailulle. Varoitan jo etukäteen kuvien hurjasta määrästä :D Oviaukko on normaalia suurempi, koska tässä oli ennen vedettävä haitariovi.  Kellon olen ostanut jo ennen varsinaista remonttipäätöstä. Tahdoin niin tuollaisen asemakellon ja mielestäni tuo paikka on mitä mainioin.


Heti oviaukon vasemmalla puolella on ruokapöytä. Pöytä on tilattu paikalliselta puusepältä ja materiaali on koivua. Olemme myös tilanneet samalta puusepältä penkitkin, mutta toistaiseksi käytämme vanhempieni vanhoja. 

Valaisin on valitettavasti rikki eli toista valoa ei saa palamaan, vaikka kuinka kovasti yrittäisi. Harmittavasti valaisin ei ole omalta paikkakunnalta niin reklamointi ei ole ihan niin yksinkertaista.


Piparkakkutalo on leivontakohdalla :D Jääkaapin ja uunin väliin jäävä tila on juuri soppeli leipomiseen. Alalaatikoissa olevat jauhot ja työvälineet ovat ihastuttavan lähellä.Kierrämme keittiötä siis myötäpäivään :) Tässä kuvassa näkyy hyvin välitilan valkoiset fasettihiotut kaakelit. Jotka kaakeloin muuten ihan itse :D

Yleiskuva nurkasta.


Kalusteuunin ja jääkaapin välisessä alasokkelissa ei ole tavallista sokkelikaistaa vaan sinne on piilotettu vielä muutama laatikko. Ihanaa, vihdoinkin paikka muffinipelleille ja monille muillekin isommille tavaroille :)


Lähikuva tiskialtaasta. Allas on Ikeasta ja voi kuinka siitä tykkäänkin. Se ei ole esteettisesti kaunein näkemäni allas todellakaan, mutta toiminnallisesti minun tarkoitukseeni ihan täyskymppi <3 Vaikka halusinkin keittiön olevan makuni mukainen ja silmää mielyttävä, en kuitenkaan ollut valmis luopumaan toiminnallisuudesta.


Lähikuva tiskipöydän reunalla keikkuvasta talolyhdystä. Olen tätä lyhtyä kuolannut koko syksyn ja tänään se muutti meille, kun sain sen puoleen hintaan :)


Tiskipöydän vieressä on ikkuna ja ikkunan alla on patteri. Työtaso kulkee koko keittiön seinän pituudelta niin, että siihen on mahdollista laittaa paljon kynttilöitä ;)

 
 Tämä näkymä on siis vastassa suoraan oviaukosta katsottaessa.  Meillä on vielä tarkoitus suorittaa kalusteiden hankintaa, niin että oikealla olevalle seinälle tulisi vitriinikaappi, mutta vielä se oikea ei ole kävellyt vastaan, sitä siis odotellessa.
 Toivottavasti pääsit jonkinlaiseen käsitykseen meidän uudistetusta keittiöstä.

Tässä vielä yksi kuva josta pääset hivenen kurkistamaan miltä meidän keittiö näytti ennemmin...


Eli pyökkiä, puuta ja keltaista... Onhan siinä siis muutosta melkoisesti, vai mitäs sanot :D


4 kommenttia:

 1. Vautsi näyttää hyvältä! Ja jos luoja suo, tulen katsomaan livenä tuota kaikkea ;)

  VastaaPoista
 2. Voi että on kaunista! Keittiö tuntuu varmasti myös paljon suuremmalta kun värimaailma muuttui vaaleammaksi. Onnea uudesta keittiöstä! Täällä on yksi melko kateellinen :) ja mukavaa uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis keittiö <3 en tajunnutkaan eilen tulla täältä kurkkimaan. Hölmö minä :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ihana keittiö.
  Varmasti tykkäät puuhastella ja lapset myös...

  VastaaPoista