torstai 26. joulukuuta 2013

Ihania joululahjoja :)Meillä on tapana antaa paljon joululahjoja, joten niitä myös tulee meille aika monelta henkilöltä. Keräsin tähän muutamista ihanuuksista kuvia. Huomaatte kuinka onnellinen minä olenkaan, kun ystävistäni ja sukulaisista löytyy näin upeiden lahjojen ostajia :)


Kerroin tästä hurricane- toiveestani eräälle ihanalle ihmiselle, mutta en kuvitellutkaan, että se voisi koskaan minulla olla. Näitä kun ei ole myynnissä vaan nämä ovat saatavissa vain Partyliten emännän lahjoina. Kuvani ei tee tälle ihanuudelle oikeutta.Nämä upet Pentikin kynttilänjalat sopivat loistavasti keittiön uudelle massiiviselle pöydälle, joka muuten saapui meille jouluaattona :D Pääsimme vielä sisustamaan siis aaton aikanakin :)Erilaisia ihania säilytysrasioitakin paketeista löytyi.Tätä leivänpaahdin-radio yhdistelmää toivoin kovasti ja pukki kuuli toiveeni ;)Tuntui tyhmältä kuvata pelkkää ihanaa viinilasia uudella tabletilla, joten tein pikaisen kattauksen ;) Eikö olekin kaunista :) Olen jo pitkään toivonut saavani tyylikkäitä viinilaseja, joku kuuli toiveeni!En oikeastaan osaisi kuvitella joulua ilman lukemista :) Näistä riittäkin iloa pitkäksi aikaa. Varsinkin kun kaveriksi tuli vihreitä kuulia ja ei en ole niitä vielä syönyt, mutta unohdin vain lisätä ne kuvaan...Sain myös paljon uusia askartelutarvikkeita sekä mahtavan inspiraatiokirjan, josta on ihana ammentaa ideoita tuleviin töihin.

 
Ensimmäinen joululahjamme oli uusi puinen lyhty, joka sopii loistavasti meidän tuulikaapin vanhaan tunnelmaan. Kaikista hämmästyttävintä oli, että ystävämme eivät meillä olleet käyneet remontin jälkeen ja silti osasivat tuoda ihan täydellisen lyhdyn meille :)

Huomaattekos kuinka ihania ihmisiä tuttavapiiriimme kuuluu. Näiden lahjojen ihailemiseen menee vielä pitkä aika ja tiedän tulevani vielä monesti hyvälle tuulelle, kun katselen näitä saamiamme ihanuuksia! Halusin jakaa saamisen ilon myös sinun kanssasi. Toivottavasti sinullekin paljastui paketeista ihanuuksia!4 kommenttia:

 1. Kyllä olet saanut kauniita asoita lahjaksi.
  Hyvin ovat tienneet sinun makusi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja olet saanut ja ansainnut olet ne.

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja oletkin saanut! Minulla oli omasta pyynnöstä lahjaton joulu, mutta mukava sellainen kuitenkin :)
  VastaaPoista
 4. onpas päässy hurricane hienoon keittiöön! ;)

  VastaaPoista