sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Mauri, meillä on niin ikäväMeidän perheelle niin tärkeäksi muodostunut Mauri- kisu nukahti sylissäni ikiuneen viime yönä klo 23.05.  Olisimme niin mielellämme jatkaneet hänen kanssaan yhteistä matkaa vielä enemmänkin aikaa, mutta niin ei ollut tarkoitettu. Sairaus uuvutti meidän pienen kisumme ja kaikesta rakkaudesta ja lääkkeistä huolimatta jouduimme tunnustamaan sairauden vahvemmaksi.Maurista jää meille hyvät muistot. Muistamme kissan joka kiipesi heti syliin, kun isutuimme sohvalle. Muistamme kissan, jonka taukoamaton kehräys kaikui kodissamme. Muistamme kissan, joka leikki kilpaa lasten kanssa traktoreilla ja peräkärryillä. Muistamme kissan joka juoksi aina vastaan tullessamme kotiin. Kiitos, että toit elämäämme niin paljon iloa!

En koskaan kuvitellut, että kiintyisin kissaan näin kovasti. Meillä on aina ollut kissoja, mutta Mauri oli ensimmäinen sisäkissamme. Hän varasti meidän kaikkien sydämen ihan huomaamattamme. Emme ikinä olisi kuvitellut, että yhteinen taipaleemme on näin lyhyt. Voi kuinka kaipaammekaan omaa Mauriamme!6 kommenttia:

 1. Voi kurjuus :( Lemmikin poismeno on ikävä asia ja varmasti jättää tyhjän aukon elämään. Lämmin halaus surun keskelle.

  VastaaPoista
 2. Kauniisti kaivaten kirjoitit ja ajettelet.Ihan tippalinssiin tuli ja kylmänväreet kävi.Kyllä se on niin,että kova kaipaus jää,itselläni oli pieni Wili koira joka ymmärsi minun puheen ja minä hänen.Olimme erottomattomat,sanoivat,että meidän suhde oli parempi kuin mikään ihmis suhde:)Harva se päivä muistelen ja juttelen mitä wili teki ja miten:)Asuimme maalla kahdestaan ja muutto kaupungiin ei ollut hänelle hyväksi,huomasin sen hänestä kuinka kaipasi "omaan"entiseen kotiin.Hänellä oli lonkka peräinen kramppikohtaus hetket ja se sitten sekä ikä vei hänet.En halunnut maan alle vaan polttohautaus ja tuolla hyllyn päällä kauniissa purkissa on jäämistö kera wilin kuvan vieressä.Näin se vaan menee elämässä,ottaa oman aikansa enne kuin helpottaa jollain lailla.Halaus teille sinne<3

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Odotin kovasti että olisin saanut tavata Maurin, kun Juho siitä niin jutteli. Harmin paikka, ettei kisu saanut kulkea kanssanne pidempään. :(

  VastaaPoista
 4. Lämmin osan otto ystävän poismenon johdota.
  Kaikki kääntyy kyllä hyväksi, kokemsta on.
  Voimia.

  VastaaPoista
 5. Osanottoni rakkaan Maurin poismenosta! *hali*

  VastaaPoista