maanantai 9. marraskuuta 2015

Juhlat on juhlittu


Herra 8- veen synttärit osuivat isänpäiväviikonlopulle, joten meillä on herkuteltu oikein urakalla. Kaverisynttäreitä vietimme jo edellisviikon perjantaina ja viime viikonloppu meni juhliessa läheisten kanssa.


Minä tyypilliseen tapaani unohdin kuvata tarjottavia pöydässä. Onneksi jääkaapista löytyi vielä muutama herkku, joka ei ollut päätynyt joko mahaan tai pakastimeen.


Vaikka juhlat ovatkin mukavia kuvaa tämä Riiviön olemus meidän kaikkien tuntoja juhlien jälkeen. Oli ihanaa nostaa jalat pöydälle ja käpertyä sohvannurkkaan.


Tämä kissankuvatus on siis Riiviö, meidän uusi sisäkissamme. Minua vaivasi kova kissakuume heinäkuussa ja katselin ilmoituksia jo tori.fistä. En kuitenkaan tehnyt asialle mitään ja yllättäen sain puhelinsoiton, jossa kysyttiin, että kelpaisiko meille kissa :D Vastasin empimättä kyllä, unohtaen samalla edellispäivänä meille syntyneet neljä kissanpentua... Mutta kun niin kovasti tahdoin tämän värisen ;)

Ps. Jokos ruudun toisella puolella jouluttaa? 


5 kommenttia:

 1. Suloinen kisuli :) Täällä ei jouluta pätkääkään. En tiedä mistä johtuu, kun jotenkin ärsyttää tämä vuosi vuodelta aikaisemmaksi siirtyvä jouluhössötys. Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on kyllä ihana, vaikka onkin nimensä mukaisesti aikamoinen Riiviö ;) Minäkin meinasin eilen laittaa ensimmäiset jouluvalot, mutta päätinkin sitten vain sytytellä kynttilöitä.

   Poista
 2. Jouluttaa ihan satasella. Kortteja teen, vaikka en enää olisi tarvettakaan. Kaikki muu sitten jää tekemättä, ups.Ja kynttilöitä on palanut jo kassikaupalla.
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä ei voi vain koskaan palaa liikaa. Ne on niin kauniita ja tunnelmallisia. Joulukortteja en ole tehnyt tänä vuonna vielä yhtäkään, enkä taida tehdäkään. Aika lentää siivillä, enkä ehdi mihinkään, vaikka kuinka haluaisin....

   Poista
 3. Ai, teillä on juhlittu 😳 Onnea Herra 8 veelle meiltäkin.
  Ei ole joulu vielä mielessä. Ei ainuttakaan korttia tehtynä tai lahjaa hankittuna. Tosin olen päättänyt vähentää radikaalisti.

  VastaaPoista