lauantai 24. lokakuuta 2015

Havutähti


Bongasin Piparkakun blogista ohjeen havutähden tekoon. Pitihän sitä vielä samana päivänä lähteä metsikköön ja tuoda tuliaisina havuja. Innostuin havujen kanssa vähäsen liikaakin ja lopputuloksena on hyvin koristeltu ja jouluinen terassi :D Niitä kuvia luvassa lisää ensi viikolla...


Terassin pöydälle heitin vanhan jyväsäkin. Päälle havuja ja muutama sembramännynkäpy. Keskelle iso lasipurkki, jonka pohjalla hiekkaa ja kynttilä. Kansalaisopiston kurssilla aikanaan tehty pataluhakin löysi vihdoin paikkansa.

Eihän siihen jouluun ole kuin vajaa kaksi kuukautta. Voi siis vallan mainiosti jo aloitella. Olen viime viikolla ehtnyt jo parit joulusiivotkin... Tänään ajattelin vielä viritellä terassille joulu kröhöm siis kausivalotkin. Kun aloittaa ajoissa, ehtii nauttia asioista pidemmän aikaa :D

8 kommenttia:

 1. Upea tähti. Juu ajoissa kannattaa olla, että ei vaan myöhästy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :-) Mitenkä olin haistavinani takaa pientä sarkasmia :D Joulu vain on niin ihanaa aikaa, että tahdon nauttia 'koko rahan edestä'.

   Poista
 2. Oi miten kaunis havutähti. Havutyöt ovat kyllä tosi kivoja. Tänään aloittelin itsekkin havupuupallon tekoa ja muitakin jouluisia juttuja on suunnitelmissa. Juuri niin kuin sanoit, kun ajoissa aloittaa, niin ehtii pidempään nauttia aikaansaannoksistaan. Joulun alla on jo niin kiireistä ja paljon tehtävää, ettei silloin aika on kortilla.
  Mukavaa lauantai-illan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Olemme ihan samalla aaltopituudella kanssasi. Havupallopuita voisikin kokeilla, kun tuli noita havujakin vähän ylenmäärin :-)

   Poista
 3. Kyllä on kaunis havutähti.
  Joulun valmistelu on minustakin ihana puuhaa. Kun muistaa että ei liikaa kaikkea ja maltti on valttia!
  Itsekkin kävin tänää ostamassa valkeisiin istuimiin punaset pääliset Ikeasta. Kun meillä on nuita nelijalkasia niin saa antaa huoletta heidänki tulla niihin istumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muillakin on joulujutut jo mielessä :-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos ja mikä parasta todella helppo tehdä :-)

   Poista