keskiviikko 5. elokuuta 2015

Ompeluksia


Välillä elämässä tulee eteen aikoja, jolloin on myönnettävä, että aika ei vain riitä muuhun kuin työntekoon ja perhe- elämään. Kuluneet kuukaudet ovat olleet meille sellaisia. Aikaa ei ole jäänyt mihinkään ylimääräiseen.


Ihastuin Pinterestissä näihin ihaniin pussukoihin niin, että pakko oli päästä itsekin kokeilemaan onnistuisinko tekemisessä. Tiedossa oli pieni tauko ja päätin käyttää sen häikäilemättä ompeluun ruohonleikkuun sijasta ;)


Ompeleminen kiehtoo minua jokaisen pienenkin projektin jälkeen enemmän ja enemmän. Kortteilu on jäänyt toistaiseksi ihan kokonaan taka-alalle. En sitä ole lopettelemassa, vaan odotan parempia aikoja ja ennen kaikkea inspiraatiota. 

Koen ompelemisen mielekkäämpänä, koska voin inspiroitua selvästä mallista, valita vain kankaat ja aloittaa ompelun. Ei tarvitse olla mitenkään erityisen luovalla tuulella, että saa tällaisia aikaiseksi :) Aikaa kului yhden tekemiseen noin tunti, juuri sopiva välipala. Luulen, että teen tällaisia jopa joululahjoiksi. Sisälle voi sujauttaa vaikka opiskelijalle tuikitarpeelliset napin ompelutarvikket. Mitäs sinä laittaisit sisälle?


6 kommenttia:

 1. Siis niin ihanat! Näitä olen minäkin katsellut netissä mutta en ole kokeillut koskaan tehdä. Kolikoille olisi oiva pussi juuri tuollainen. Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kolikkopussiksi minäkin niitä alunperin suunnittelin, mutta tulipa mieleeni muitakin suunnitelmia matkan varrella.

   Poista
 2. Oi...miten söpöjä pussukoita!
  No minä saattasin laittaa ystävälle....mietelauseen ja pikku hyvän(maksein) ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :-) Aivan loistava idea, tuon saatankin ottaa käyttöön.

   Poista
 3. Ihania!
  Loruja, innostavia sanontoja pussukka täyteen.
  Kiva kuulla sinustakin!
  Mukavaa loppukesää ja halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Meistä jokainen tarvitsisi sellaisen pussukan, josta voisi aina hädän hetkellä kaivaa piristäviä lauseita. Kerrassaan mainio idea tuokin.

   Poista