tiistai 10. syyskuuta 2013

Sammalpalloja

 
Minun on ollut aikomuksena tehdä jo useana sykysynä sammalpalloja. Tänä vuonna se vihdoin toteutui. Kävimme Jimpulan kanssa metsästä keräämässä tänään sammaleita ja on kyllä varmasti elämäni ensimmäinen kerta, kun kädet eivät kastuneet tuossa puuhassa :D Hirvikärpäsiä tosin löytyi meikäläisen hiuksista vielä usean tunnin jälkeenkin. Ne osaa sitten olla hirveitä ;)

Olettekos vielä yhtään miettineet Joulua? Minä huomaan ajatuksieni välillä karkailevan siihen suuntaan. Ensimmäiset joululahjatkin on jo hankittu :D Jos tänä vuonna aloittaisi niin aikaisin, että oikeasti ehtisi tekemään kaikki suunnitelmissa olevat askartelut ja väkerryksetkin ;) Kuulostaako tutulta?


4 kommenttia:

 1. Kauniita sammalpalloja! Voi kun tuota sammalta saisi jostain. Noita voisi tehdä omaakin pihaa kaunistamaan :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kauniita.
  Ja kiva idea täytyy kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tein joku vuosi tuommoisen sammalpallon meidän rivarin portaille koristukseksi.. Se oli vehreä kyllä pitkälle talveen ja ihana! Hmm. Pääsisköhän tänä syksynä hakeen sammalta..?

  Joulujuttuja tosiaan pitäis alkaa suunnitella.. iik! Mitähän kivaa sais väkerrettyä.. aika tahtoo olla vähän ohjelmoitua, vaikka en töissä nyt olekaan.. tuo meidän neliviikkoinen poika keksii äipälle tekemistä ihan kotitarpeiksi asti.. :) Ehkäpä kuitenkin vois alkaa räpeltää kun vielä aikaa olis, vaikka rojektit edistyis vartin pätkissä.. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania sammalpalloja
  Mahtavatko pysyä noin kauniin vihreinä kauan.
  Mirja

  VastaaPoista