perjantai 9. elokuuta 2013

Se on syksyMeillä lähti jo kaksi vanhinta poikaa kouluun (toinen tosin vasta eskariin). Tuntuu hivenen haikealta, niin ne pienet kasvavat... Meillä mies saattelee aamuisin muksut tienviereen ja minä jään nuorimmaisen kanssa kotiin. Tällainen työjärjestys on seurausta siitä, että iskälle ei tintata niin kovasti kuin äitille. Kuulostaako kenestäkään tutulta?
 
Meidän uusin perheenjäsen :D Mauritzio eli tuttavallisemmin Mauri vain. Minä olen 25 vuotta unelmoinut uudesta punaisesta tabbykuvioisesta maatiaiskissasta ja nyt vihdoin olen sellaisen onnellinen omistaja. Meillä ei voi olla sisäkissoja, koska mieheni on kissoille allerginen... Hmm.. kummallisesti vaikuttaa ihan siltä kuin kuva olisi otettu olohuoneen matolla :D :D :D Myönnetään, myönnetään ainakin vielä toistaiseksi Mauri majailee sisätiloissa ja totuttelee vasta uuteen ympäristöönsä. Mies napsikoon allergiatabletteja ;) :D

Anteeksi, että tämä blogi on ollut ihan tuuliajolla. Mutta minusta itsestäni tuntuu näin syksyn tullen, että virtaa riittää paljon paremmin muihinkin asioihin, joten eiköhän täällä pikku hiljaa ala myös remonttikuvia vilahdella :) Kiva jos olet vielä messissä mukana!
3 kommenttia:

 1. Koulujen alun myötä tuntuu jotenkin niin syksyiseltä. Söpö kisu teillä tuo Mauri :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mauri sisällä, isäntä pihalla.. eikun.. Onneksi allergialääkkeitä on keksitty :)

  Harmillinen juttu oli, kun ei eilen nähtykään!
  Oli kyllä oikein mukava ilta Nummessa.

  Nyt pitikin tulla lievittämään erotuskaa tänne blogiin. Muutaman vkn päästä sitten nähdään! :)

  VastaaPoista