torstai 4. lokakuuta 2012

Remonttiunelmia

Olen pitkään haaveillut omasta paikasta, ihan omasta huoneesta, jota ei tarvitsis jakaa lasten lelujen kanssa. Paikka jossa saisi askarrella ja tehdä työasioita ihan kaikessa rauhassa. Jonne saisi mapit jäädä levälleen, jos työt jää kesken. Mies on vihdoinkin suostunut remonttin, joten unelmastani tulee totta :D


Yläkerrasta on siis kyse. Vanhassa talossa asumme ja yläkerta on pitkään ollut vain varastotilana. Kesällä aloitin siivoamisen ja sitä siivoamista todella riitti. Huoneessa on ihana pönttömuuri, joka oli vielä muutama viikko sitten alkuperäisessä asussaan. Muutama kerros Helmi-kalustemaalia ja lopputulos on tämä. Minusta ihana :D


Lattiaan olemme jo laittaneet lastulevyt, jotta saimme vanhan lattian laudoituksen aiheuttamat epätasaisuudet tasattua. Oikealla näkyvä alkovi jää täysin varastotilaksi, joten siihen rakennetaan seinä.


Tästä ovesta on kulku huoneeseen. Ovi ostetaan uusi, koska tämä ovi on erittäin huonokuntoinen. Mielessä siintää sille jo muita käyttötarkoituksia.


Tämä oviaukko menee kokonaan umpeen, koska emme koe sitä enää tarpeelliseksi. Lisäksi huoneesta tulee myös vierashuone ja tämä nurkkaus on järkevin paikka sängylle.

Nähdään taas, 

Merkkari

2 kommenttia:

  1. Lämpimästi onnea uudelle blogille! Kulta -Taapero!
    Ja tosi ihanat tilat sinulle tuonne tulee--odotan innolla lisää kuvia--

    VastaaPoista
  2. Unelma toteutuu hyvää vauhtia, onnea uudelle tilalle! Minä myös odottelen innolla remontin valmistumista ja kuvia siitä.

    VastaaPoista