keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Pullaa...


Innostuin viime viikonloppuna leipomaan kristallipullaa. Yhdistelin kahta netistä löytämääni ohjetta eli Pullahiiren blogista löysin taikinan ohjeen ja K-ruoka- lehden sivuilta löytyi täyte. 


Oli kyllä herkullisia. 


Pullat eivät kauaa lautasilla vanhenneet, kun pian oli jäljellä vain likaantunut maitolasi ja sokerinmurusia lautasella.

Ne olivatkin minun viimeiset pullat hetkeen. Olen nimittäin elokuussa aloittanut elämäntaparemontin, mutta kuinkas ollakaan Joulun aikana tuli repsahdettua ihan huolella. Nyt on uusi vaihde silmässä ja matka kevyempää elämää kohti jatkuu :)8 kommenttia:

 1. Oi onpa hyvän näköisiä! :)
  Saa sitä välillä herkutella ei pidä ottaa niiiiin vakavasti ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Juu, välillä voi herkutella, mutta meinas ihan jäädä herkutteluvaihe päälle...

   Poista
 2. Ooh, olisipa herkkua. Täälläkin yritetään kevennellä, joten ei pullia meilläkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tammikuu aika monella mennä kevennellessä... Minä tosin saan jatkaa vielä tammikuun jälkeenkin. Reipas kymppi pitäisi vähintään saada pois.

   Poista
 3. Minäkin leivoin jouluksi kristallipullia ja ne ovat kyllä todella hyviä. Minä olen noudattanut mieheni ohella kolmatta vuotta vähähiilihydraattista ruokavalioa, mutta aina joskus, kuten jouluna, on mielestäni lupa herkutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jouluun kuuluu ehdottomasti herkuttelu :-) Vielä kun oppisi palaamaan ruotuun yhtä helposti kuin sortumaan herkutteluun...

   Poista
 4. Vautsi kuin hyvän näköisiä pullia ja varmaan makuisiakin.
  Mulla ei tuo joulu ole ongelma vaan loppiaisen ja jouluaaton väli ;)

  VastaaPoista
 5. Mä en ole koskaan tehnyt kristallipullia, nyt laitan asian korvan taa ja seuraavan kerran kun meille tulee porukkaa, teen niitä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista