perjantai 8. tammikuuta 2016

Pakkasesta on iloakin


Eilen vietin siivouspäivää.  Kylläpä tulikin petivaatteet mukavan raikkaiksi, kun vein ne nauttaimaan raittiista 30 asteen pakkasilmasta. Makkarin järjestystä innostuin jokunen viikko sitten muuttamaan ja eilen vihdoista viimein sain mieheni siirtämään hyllyn oikealle paikalleen sängyn päälle.Pujottelin patterikäyttöisen valosarjan sängynpäätyyn. Saa luvan olla siinä vielä sen aikaa, kun pattereissa on virtaa jäljellä. 

Meidän makkari kaipaisi päivitystä. Olenkin jo pidemmän aikaa haaveillut tulevista muutoksista. Lähinnä onkin kyse siitä, että pienempi vaiko isompi remppa. Yksin vaiko miehen kanssa yhdessä? Yksin, jos teen tulee nopeampaa valmista, mutta miehen kanssa voisimme tehdä aika isojakin muutoksia. Hmmm kumpiko olisi parempi, kas siinäpä pulma ;)

Tänään tyhjensin jauhopusseja ja tekaisin kuusi uunipellillistä sämpylöitä. Mukavaa leipoa, kun ulkona paukkuu pakkanen ja sisällä on ihanan lämmintä.


Tällainen näkymä työhuoneen ikkunasta avautuu. Lunta tuiskuttaa ja pakkanen paukkuu. Nyt on talvi!
4 kommenttia:

 1. Hyvää tätä vuotta sinne ja tunnelmallisia talvipäiviä!

  VastaaPoista
 2. Muutokset pienet tai suuret piristävät kummasti. Ihania tuoreita sämpylöitä, herahti vesi ihan kielelle. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Leivonta onkin mukavaa puuhaa, kun pakkanen paukkuu nurkissa.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Pakkasessa tuuletetut petivaatteet antavat kyllä hyvän mielen. Hyvältä näyttävät sämpylät ja kuinka kiva niitä onkaan maistella, kun ulkona pakkanen paukkuu. :)

  VastaaPoista