tiistai 15. joulukuuta 2015

Pahoitteluni

Niinhän siinä sitten kävi, että joulukalenterin hoitaminen jäi kaikkien muiden 'kiireellisimpien' asioiden jalkoihin. Postausaiheita ja kuviakin olisi ollut jo valmiina, mutta en vain ehtinyt niitä laittaa eetteriin ;)
Virkatuista lumihiutaleista tein itselleni nauhan, jonka ripustin olkkarin peiliin. 

Sain eilen lähes kaikki paketit käärittyä. Ulkona oli mitä mainioin tuuletus keli, joten vein eilen kaikki tekstiilit työhuoneestani pihalle. Tänään aloin siivoamaan ja nyt on valmista. Meillä on siis jo yksi huone valmiina ottamaan Joulun vastaan. Työhuonetta, kun ei juuri kukaan muu käytä kuin minä, on helppo uskoa tämän pysyvän siivossa Jouluun asti. 

Mitenkäs sinun jouluvalmistelut sujuvat? 

5 kommenttia:

 1. Minulla jouluvalmistelut vasta aluillaan ja tässä sitä nytkin vain istutaan sohvalla :) No, kovin kummoisia en meinaa tehdä. Viikonloppuna tehdään vähän perusteellisempi viikkosiivous ja käydään ruokaostoksilla. Sitten vain odotellaan joulua saapuvaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tunnustan hössöttäväni vähän liikaakin Joulun vuoksi. Tahdon kaiken olevan järjestyksessä ja ruokaahan pitää olla sen seitsemään sorttia, leivonnaisista puhumattakaan :D

   Poista
 2. Kynttilöitä olen poltellut ja siihen se taitaa jäädäkin. Kai se viikkosiivous on tehtävä ja ruokia tehtävä, kun joulunakin pitää syödä.Kahvileivät ei meillä oikein mene, mutta hiukan vierasvaraa varmaan teen.
  Mukavaa odotusta sulle!

  VastaaPoista